Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu, ziua finalei

Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu, ediția a doua, a ajuns la ora marii finale. Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu și Colegiul Tehnic Mătăsari sunt echipele care vor juca pe 1 iunie, de Ziua Copilului, cu trofeul pe masă.

Față de prima ediție, disputată anul trecut tot în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, finalistele s-au schimbat. Campioana Colegiul Național "Spiru Haret" a fost eliminată chiar din primul tur de vicecampioana Colegiul Economic "Virgil Madgearu", care a pierdut la rândul ei în faza sferturilor de finală în fața celor de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu".

Au fost 3 săptămâni pline de minifotbal la Dolce Vita, deoarece, față de anul trecut, numărul echipelor a crescut de la 12 la 32. Desfășurată sub egida Inspectoratului Școlar Județean Gorj și având ca principal sponsor Carrefour Târgu Jiu, Cupa Liceelor a adunat la start toate unitățile de învățământ de profil din județul Gorj. A rezultat spectacol, goluri multe, ratări, supărări și bucurie.

Bucuria cea mai mare a venit joi după amiaza pentru echipele de la Colegiul Tehnic Mătăsari și Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu. Cei de la Mătăsari au trecut în prima semifinală după un meci extrem de disputat și decis în ultimele 3 minute de Colegiul Național Tudor Vladimirescu. LPS și-a confirmat statutul de favorită trecând cu mici emoții de una din surprizele plăcute ale competiției, Colegiul Tehnic Motru.

Vineri, de Ziua Internațională a Copilului, vor avea loc finalele competiției. De la ora 14, este programată finala la Cupa Școlilor Primare, acolo unde se vor întâlni Școala Gheorghe Tătărescu și recent clasata echipă pe locul 5 la Campionatul Național al Școlilor Primare, Colegiul Național Spiru Haret Târgu Jiu.

De la ora 15, se va juca finala mică a Cupei Liceelor între echipele Colegiul Național Tudor Vladimirescu și Colegiul Tehnic Motru iar de la ora 16 va avea loc finala mare între Colegiul Tehnic Mătăsari și Liceul cu Program Sportiv.

De la ora 17 este programată festivitatea de premiere a competiției, acolo unde Carrefour Târgu Jiu îi va premia pe cei mai buni jucători dar și pe cele mai bune echipe din competiție.

Rezultate, sferturi de finală, marți, 29.05.2018

Liceul cu Program Sportiv – Liceul Tehnologic Bîlteni 6-3

Colegiul Economic Virgil Madgearu – Colegiul Național Tudor Vladimirescu 2-3 (1-1) după executarea loviturilor de la 7 metri

Colegiul Tehnic Motru – Liceul Tehnologic Peștișani 6-4

Colegiul Tehnic Mătăsari – Colegiul Tehnic Henri Coandă 8-4

Rezultate, semifinale, joi, 31.05.2018

Colegiul Național Tudor Vladimirescu – Colegiul Tehnic Mătăsari 0-3

Goluri: Bărăitaru și Draica (2)

CNTV: Urse – Pera, Mihai Alex, Grigore, Calotă, Mudăvoiu, Probaji, Benegui, Simescu și Căpeț. Antrenor: Lucian Lixandru

Mătăsari: Vrînceanu – Bărăitaru, Purcel, Draica, Cuțitoiu, Stăniloiu I., Lupșoiu, Călescu, Stăniloiu D. și Rușeț. Antrenor: Cătălin Bărăitaru

Liceul cu Program Sportiv – Colegiul Tehnic Motru 3-1

Goluri: Avrămoiu (2) și Istrate / Basica

LPS: Preoteasa – Frățilescu, Trăncău, Cojocaru, Istrate, Avrămoiu și Bubatu. Antrenor: Gabriel Răscol

Motru: Napu – Basica, Prisăcaru, Giura, Brîndușescu, Olinici, Vizitiu, Iosu și Huidan. Antrenor: Simona Fugaru

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: