Dan Ilie Morega a ieșit de la audieri. Va fi supus unei expertize psihiatrice - update

update: Dan Ilie Morega a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. El a condus fără permis.

update: Câteva minute mai târziu, informațiile postate de IPJ Gorj, cu privire la reținere au fost șterse. Mai mult, avocatul lui Dan Ilie Morega susține că acesta este tot la audieri. 

IPJ Gorj va trebui să explice gafa de comunicare în acest caz. 

Update: După mai multe ore, Dan Ilie Morega a ieșit de la audieri. El a declarat că a acceptat să fie supus unei expertize medicale. Inițial s-a comunicat faptul că acesta a fost reținut. "Cum să fiu reținut, doar nu am furat", a spus Morega.

"În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a fost internat la o unitate medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice", a comunicat IPJ Gorj. 

Știrea inițială: Dan Ilie Moreg a fost prins, în urmă cu puțin timp, din nou la volan. A fost tras pe dreapta pe Strada Victoriei din Târgu Jiu. Este a treia oară când este prins la volan, fără permis. 

Două echipaje de Poliție sunt la fața locului. Dan Ilie Morega nu mai are dreptul să conducă de pe data de 6 februarie, permisul fiindu-i retras din cauze medicale. 

Fostul parlamentar a refuzat să predea permisul când a fost notificat de Poliție si a continuat să conducă susținând că a contestat decizia polițiștilor și că are documente medicale care atestă că e apt să conducă.

”În această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din localitatea Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiu, având permisul retras.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras”, a transmis IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 8,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: