Încă mai e de furat de la CEO. Care este prejudiciul!

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile după ce au furat peste 300 de kilograme de cupru. Prejudiciul creat unității energetice este estimat la suma de 1.200.000 de lei. 

Polițiștii din Turceni au depistat în flagrant delict un bărbat de 35 de ani, din comuna Plopșoru, și un altul de 38 de ani, din comuna Brănești, în timp ce transportau, pe DN 66 Brănești, cu un autoturism, cantitatea de 320 kg de cupru, respectiv conductori tip tijă, din transformatoare electrice de mare putere, ce provin din incinta unui complex energetic, sucursala electrocentralei din Turceni.  


În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, față de cei doi fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Ieri, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioada de 30 de zile. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și recuperării în totalitate a prejudiciului cauzat. 

Galerie foto


Vizualizări: 4,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: