Gică Craioveanu a organizat grătar la altitudine pentru olteni

Legenda oltenilor, Gică Craioveanu, a fost responsabil cu voia bună la grătarul organizat la 1.800 de metri altitudine. Jucătorii Universității Craiova au făcut drumul spre vârful muntelui la bordul a 9 microbuze, însă au fost și dintre câţiva care au preferat bicicleta.

Cazați la hotelul Milderer Hof, situat la 1.100 de metri, în Neustift im Stubaital, jucătorii Universității au ajuns în week-end la 1.800 de metri. Pentru un grătar și un „curs" de coeziunea grupului „predat" de fostul mare jucător al Științei, Gică Craioveanu. Inițial, juveții au vrut să urce la 3.300 de metri, pe un ghețar, exact ca în urmă cu un an. Însă au trebuit să-și revizuiască traseul din cauza zăpezii mari existente și acum de la altitudini de peste 2.500 de metri.

Unii au făcut-o la bordul unor microbuze, nouă la număr, puse la dispoziție de gazde, alții au preferat bicicleta. „Eu am mers cu mașina. Am ligamentele rupte, n-am nicio șansă pe jos sau pe bicicletă", a povestit Grande Craioveanu pentru gsp.ro.

O dată ajunși la destinație, alb-albaștrii au fost întâmpinați cu grătar și paella de către bucătarul Andrei Voica, fost câștigător de MasterChef. „După o săptămână de antrenamente intense și obositoare, pentru băieți a fost nemaipomenită ieșirea asta", consideră Craioveanu, responsabil cu buna dispoziție în cele câteva zile petrecute cu echipa în Austria.

Directorul de imagine al oltenilor a vorbit şi despre jucătorii din lot şi programul echipei. „Conducerea a făcut două achiziții foarte bune, mă gândesc la Găman și la Lazar. Vor stimula și concurența pe posturile lor. Pe Conte l-am văzut la antrenamente, e un jucător foarte puternic.  Am văzut în acest cantonament mulți puști talentați. Avem în lot un mixt bun între veterani și puști. Cu FCU îmi doresc meciuri care pe care, dar fără violențe sau altfel de incidente. Cum a zis și Mutu. Așa-i stă bine unui oraș. Și să câștige cel mai bun, adică noi, Universitatea”, a mai spus la gsp.ro Gică Craioveanu, director de imagine la Universitatea Craiova.

Galerie foto




Vizualizări: 1,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: