Dan Vasilică: O să-mi aduc un antrenor secund

Antrenorul echipei de Liga a III-a ACS Șirineasa, finanțată de gorjeanul Nicolae Sarcină, a explicat numeroasele plecări din această pauză de campionat. "Nu s-a pus niciodată problema ca echipa aceasta să se desfiinţeze, au fost doar zvonuri aiurea. Ne-am despărţit de nişte jucători şi din iarnă vor veni alţii. Oricum aveam un lot format din 29 de jucători. Reţineţi 29. De la anul, din vară, ne vom numi Jiul, iar în anul 2019 când Jiul va avea 100 de ani, noi dorim să le oferim suporterilor promovarea în Liga 1", a declarat Dan Vasilică pentru zvj.ro.

„Am găsit la Petroşani un staff stufos. Prea stufos pentru liga a treia. Staff-ul avea şapte oameni, antrenor principal, doi antrenori secunzi, doi antrenori cu portarii, un preparator şi un maseur. Şi toate astea la liga a treia. Eu o să-mi aduc un antrenor secund, vom avea un antrenor cu portarii. De prepararea fizică mă voi ocupa tot eu pentru că am pregătire în aceste domeniu", a mai spus Dan Vasilică, menționând că obiectivul rămâne neschimbat - promovare în Liga a II-a.

Mai mulţi jucători de la ACS Şirineasa, echipă finanţată de gorjeanul Nicolae Sarcină, şi-au reziliat contractele cu echipa. Este vorba de jucătorii Florin Costea, Mihai Mincă, Anghelina, Manole, Lăzărescu, Ov. Popescu, Vezan, Oiţă, Bărbuţ şi Miroiu, dar şi de antrenorii secunzi Mangalagiu şi Militaru.

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: