Antrenor: Echipa nu se desființează

Antrenorul echipei de liga a III-a ACS Șirineasa, Dan Vasilică, dezminte informația că formaţia finanțată de gorjeanul Nicolae Sarcină ar fi în prag de desființare, după valul de plecări. Dimpotrivă, obiectivul rămâne promovarea în liga secundă.

Șirineasa a avut un buget de invidiat în prima parte a campionatului, dar asta nu va mai fi valabil în retur, scrie presa din Petroșani, acolo unde echipa joacă meciurile de pe teren propriu. De la echipă au plecat deja jucătorii Florin Costea, Mihai Mincă, Anghelina, Manole, Lăzărescu, Ov. Popescu, Vezan, Oiţă, Bărbuţ și Miroiu, dar și antrenorii secunzi Mangalagiu şi Militaru. „Nu se pune problema ca echipa să se desființeze”, a spus antrenorul Dan Vasilică pentru zvj.ro. Asta după ce un jucător a spus sub protecția anonimatului că li s-a spus că nu mai sunt bani și că echipa se va desființa.

ACS Șirineasa a terminat turul pe primul loc cu 36 de puncte, la mare distanță de ocupanta locului al doilea, CSU Craiova 2, care are 29 de puncte. Craiovenii au și ei ca obiectiv promovarea în liga a II-a.

Vizualizări: 1,746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: