Dată dispărută după ce a plecat la şcoală

O tânără de 15 ani, din comuna gorjeană Teleşti, este căutată de familie şi poliţie, după ce a plecat la şcoală şi nu a mai revenit acasă. „La data de 3 octombrie, Secţia 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat de 48 de ani, din comuna Teleşti, despre faptul că fiica sa Vijijoi Nicoleta Cristina Ani, de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la unitatea de învăţământ din municipiul Târgu Jiu, şi până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente:  înălţime 1,50 m., greutate 45 kg., faţă ovală, păr şaten lung, ochi căprui, constituţie atletică”, a anunţat Poliţia Gorj.

Persoanele care pot da relaţii care să ajute la găsirea minorei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţe 112. (A.A.)

update vineri: În urma activităților specifice desfășurate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, minora Vijijoi Nicoleta Cristina Ani, de 15 ani, a fost identificată în timp ce se plimba pe raza municipiului Târgu-Jiu. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu, iar în perioada cât a fost plecată nu a fost victima vreunei infracţiuni. Minora a fost încredințată familiei, fiind informați și reprezentanții DGASPC Gorj pentru verificarea comportamentului minorei în familie

Vizualizări: 3,978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: