Debut cu victorie pentru Alexandru Ciobanu

Noul tehnician principal al ACS Viitorul Târgu Jiu a debutat cu o victorie pe banca echipei în această noua calitate. Alexandru Ciobanu se aflase şi anterior plecării lui Eugen Trică pe banca tehnică, însă în calitate de antrenor secund.

Ambele echipe care s-au duelat la Călăraşi au rămas fără antrenorul principal după meciul din etapa trecută, abordând partida cu foşti secunzi pe bancă.

Virgil Bogatu, respectiv Eugen Trică, au părăsit Dunăra Călăraşi şi ACS Viitorul Târgu Jiu, iar secunzii lor Marius Păun și Alexandru Ciobanu au condus echipele lor ca principali, doar că pe foaia de joc la acest meci au fost trecuți în continuare ca antrenor secunzi, a informat liga2.ro. Ceea ce presupune că numirile s-au făcut doar la nivel declarativ dar nu au fost şi înregistrate oficial la FRF.

Favorită certă după evoluţiile bune din meciurile disputate sub comanda lui Eugen Trică, ACS Viitorul a câştigat cu 2-0 meciul de la Dunărea Călărași însă nu fără emoţii, pentru că la pauză scorul a fost identic cu cel de la începutul jocului, 0-0. 

Dunărea a avut prima situație mare de a deschide scorul, însă mingea șutată de Stoica a trecut peste poarta lui Eftimie în minutul 19. Şi oaspeţii şi-au trecut în cont o mare ocazie atunci când Ciul a şutat puternic, din fața careului, însă peste poartă.

Repriza secundă a fost însă a oaspeţilor care au înscris în minutul 69, scor 0-1, prin Denis Brînzan, cu un şut din 6 metri, după mai multe bâlbâieli în careul Dunării. În minutul 73 Ciprian Rus a stabilit scorul final înscriind cu un șut plasat, de la marginea careului.

Dunărea Călăraşi – ACS Viitorul Târgu Jiu 0-2

Stadion: ”Ion Comșa” (Călăraşi);

Dunărea Călărași: Al. Costache – Țenea, Bg. Matei, M. Leca, Sălceanu, Vultur, Boiangiu, Rob. Ivan, D. Filip, Al. Iul. Stoica (cpt.), Al. I. Popescu

Rezerve: Alb. Popa – C. Avram, Dr. Grigore, Moise, Mănăilă, Seymour, Calu, Blidar.Antrenor secund: Marius Păun.

ACS Viitorul Târgu Jiu: Eftimie – Chelariu, Core, Sveicauskas, Ciul, Brînzan, Felipe Acosta, Vulpe, Gîrbiță, Dodoi, Cip. Rus (cpt.). Rezerve: Geantă – Băican, Misarăș, Mitrică, Gheban, Godja, Vespe, Doumbia. Antrenor secund: Alexandru Ciobanu.

Vizualizări: 491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: