ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas şi fără căpitan

După ce a pierdut antrenorul principal dar şi o serie destul de mare de jucători, acum ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas şi fără căpitan. Alin Buleică, jucătorul care alegea la începutul sezonului să prelungească contractul cu echipa în timp ce majoritatea colegilor plecaseră deja de la începutul verii, a reziliat contractul înainte de venirea iernii.

Dacă în vară își prelungea contractul cu  ACS Viitorul Târgu Jiu pe încă două sezoane și anunța că vrea să lupte pentru promovarea în Liga 1, fundașul dreapta Alin Buleică a decis să rezilieze înțelegerea cu echipa, cu trei etape înainte de pauza de iarnă. Lipsa rezultatelor a fost, conform spuselor jucătorului, principalul motiv care a dus la despărțirea dintre cele două părți, dar au existat discuții și în privința restantelor salariale, după cum a precizat acesta pentru liga2.ro: ”Nu ne-am mai înțeles în ultimul timp, așa cum se întâmplă în fotbal, de la bani, de la rezultatele, ca peste tot”. Fundașul originar din Craiova ajunsese iarna trecută la ACS Viitorul, la cererea antrenorului de la vremea respectivă, Flavius Stoican, după ce și-a reziliat contractul cu Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă care avea să se și desființeze la scurt timp.

Născut la dat de 12 septembrie 1991, Alin Buleică a mai jucat în cariera sa la FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad și Campionii FC Argeș, înainte să semneze cu Turris Oltul Turnu Măgurele, în 2019.

După 13 etape, echipa se află doar pe locul 14 în Liga 2, cu trei victorii, cinci remize și cinci înfrângeri, fiind la 11 puncte de play-off și la cinci de retrogradare. Sâmbătă, ACS Viitorul joacă la Dunărea Călărași, una dintre cele două echipe din eșalonul secund care n-a cunoscut gustul victoriei în acest sezon.

Vizualizări: 1,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: