Debut cu victorie pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a debutat în noul sezon cu o victorie.  Jucătoarele pregătite de Radu Costel s-au impus cu scorul de 24-12, la pauză 13-5, în faţa echipei CS Novaci, în prima etapă din Seria J a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3.

Handbalistele grupei de junioare 3 de la CSM Târgu Jiu au reușit deja o primă victorie din prima etapă a noului sezon, după ce au trecut de CS Novaci, într-un meci pe care l-au dominat şi în care nu s-a pus problema învingătoarei. Prima parte a meciului a fost la discreţia echipei lui Radu Costel, care a intrat la vestiare cu un avans de 8 goluri, scor 13-5. Repriza a doua a fost ceva mai echilibrată, dar tot cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului care s-a încheiat cu scorul de 24-12. Cea mai bună marcatoare a fost Elena Buşe, care a marcat 10 goluri, fiind cea mai bună jucătoare de pe teren.

Antrenorul Radu Costel s-a declarat parţial mulţumit de evoluţia echipei care a făcut un meci în care momentele bune de joc au alternat cu momentele de relaxare, aspect pe care antrenorul vrea să-l remedieze înainte de meciul de la Drobeta Turnu Severin, de etapa viitoare. ”Un debut de campionat cu emoţii. Nu s-a pus niciun moment la îndoială cine va câştiga meciul. Sunt mulţumit, într-o oarecare măsură, de rezultat, dar nu mă pot declara satisfăcut în ceea ce priveşte atitudinea fetelor mele în confruntări de acest gen. Chiar dacă am întâlnit CS Novaci, o echipă cu puţini ani de handbal în spate, fetele trebuiau să fie mult mai active în faza defensivă şi mult mai incisive în atac. Am avut prea multe momente de relaxare pe parcursul celor 50 de minute de joc, cred că şi din cauza ritmului impus de adversare. Etapa următoare ne vom deplasa la Drobeta, iar în săptămâna ce urmează sper să remediem micile impedimente din meciul cu Novaci”, a spus pentru csmtargujiu.ro, Radu Costel, antrenor al grupei de junioare 3 a CSM Târgu Jiu.

Etapa viitoare, duminică, 25 septembrie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CSS Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: