Universitatea Craiova a rămas fără golgheter

Andrei Ivan, unul dintre cei mai importanți jucători de la Universitatea Craiova, a suferit o ruptură musculară în finalul meciului cu CFR Cluj și va rata atât duelul cu FCSB, cât și partidele naționalei din septembrie. Ivan a fost introdus pe teren la pauza meciului cu CFR Cluj din Gruia, câștigat de „vișinii” cu 2-0.

Deși a rămas pe gazon până la final, Ivan a suferit o accidentare pe finalul de meci. S-a întins după o minge și a resimțit dureri musculare.  Ivan a suferit o ruptură musculară, potrivit Fanatik.

Problemele medicale ale lui Ivan fac ca acesta să absenteze la meciul cu FCSB din etapa 11 a Ligii 1 (duminică, 18 septembrie, ora 21:30), dar și la partidele echipei naționale din această lună, cu Finlanda, respectiv Bosnia și Herțegovina.

Ivan, jucător cu 17 goluri și 11 pase decisive sezonul trecut, are un început de stagiune sub așteptări, cu 5 goluri în toate competițiile și o pasă decisivă în 15 apariții. Dar chiar și așa, este cel mai bun marcator al oltenilor în acest moment.

Vizualizări: 2,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: