Lovitură pentru Craiova. A pierdut încă un fotbalist înaintea derby-ului

Lovitură grea pentru Mirel Rădoi înainte de derby-ul cu FCSB. Rivaldinho s-a accidentat înaintea meciului de duminică iar problemele din atacul oltenilor se agravează.

Universitatea Craiova se confrunta deja cu dificultăți mari în linia ofensivă, după ce s-au accidentat, rând pe rând, Elvir Koljic, Ștefan Baiaram și Andrei Ivan. Problemele medicale ale lui Rivaldinho complică și mai tare situația pentru Mirel Rădoi, care va avea un singur atacant de careu disponibil pentru duelul cu FCSB, și anume Jovan Markovic, a informat ProSport. Cel mai probabil, acesta va fi flancat de Hanca și Cîmpanu, singurele variante disponibile pentru atac.

Înaintea meciului, antrenorul Universității Craiova a discutat despre absențele din echipă și a anunțat că și Raul Silva ar putea absenta.  „Nu avem echipa, sunt câteva semne de întrebare. O  să vedem ce vor arăta rapoartele fizice, tactice, discuțiile cu jucătorii. Deocamdată așteptăm să vedem la Raul (n.r. Raul Silva). Celelate deja… Baiaram, Elvir și Ivan nu vor juca. O să vedem… Avem probleme cu Raul, cu Riva (n.r. Rilvadinho), să vedem dacă vor fi rezolvate. Dacă nu.. Avem jucători care trebuie să facă diferența”, a spus Mirel Rădoi în conferința de presă susținută înaintea meciului Universitatea Craiova – FCSB.

Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: