Decizie pentru Vâlcov

Darius Vâlcov află marți dacă judecătorii sunt de acord cu strămutarea dosarului său de la Tribunalul Gorj. La ultimul termen, noua avocată a lui Vâlcov, Mihaela Greblă, a solicitat ca acesta să fie judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, întrucât este trimis în judecată pentru fapte asimilate corupției.

Totodată, la termenul de marți, vor fi audiați încă patru martori din rechizitoriu. Consilierul premierului Viorica Dăncilă este judecat la Tribunalul Gorj pentru dare de mită. Până acum, printre cei audiați au fost fostul administrator al celor două firme controlate de Vâlcov, un fost deputat de Olt și șeful de la Cadastru.

Darius Vâlcov este acuzat că a fost în spatele a trei societăţi care acţionau ca tot unitar, unde a cooptat un angajat de la Cadastru care să verifice documentaţia întocmită de angajaţii acestor firme ce aveau drept activitate cadastru, astfel încât să nu fie respinse de OCPI. Până acum, Vâlcov nu a venit la niciun termen și nici nu a fost audiat de judecători. (A.A.)

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: