Primarul Drăgoescu, despre copilul dispărut: Îl căutăm continuu. update: A fost găsit

update: Băiatul a fost găsit luni, în gara din Caracal. "Părinții au plecat să îl ia", a spus primarul Drăgoescu.

Localnicii din comuna gorjeană Fărcășești s-au mobilizat pentru căutarea băiatului de 15 ani, fugit de acasă după o ceartă cu părinții, din cauza unei note mici. Primarul Constantin Drăgoescu spunea luni la prânz că băiatul este căutat în zona Peșteana. “Îl căutăm de vineri. Sunt și polițiștii de la Rovinari, oamenii din primărie, din comunitate. Vineri l-am căutat în pădure, am fost în toate satele, acum căutările sunt la Peșteana, îl căutăm și în zona carierei”, a spus primarul Drăgoescu.

Acesta a spus că, în timpul căutărilor, au fost și persoane care spun că l-ar fi văzut pe băiat. “Au spus că l-au văzut la Negomir, l-am căutat și acolo, a fost o pistă falsă”, a spus primarul.

Reamintim că Ciprian Gabriel Gugu, un elev de 15 ani din Fărcășești, a plecat joi, 21 martie, de acasă, după ce a fost certat din cauză că luase nota 4 la simularea evaluării naționale, la matematică. Mama i-a luat telefonul mobil și nu l-a mai lăsat la fotbal, ca pedeapsă. Ciprian s-a supărat și a plecat și nimeni nu mai știe nimic de el de cinci zile. Familia îl roagă să se întoarcă acasă. (R.S.)

Vizualizări: 2,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: