Demisia lui Toader Pasti nu l-a deranjat pe liderul PSD Târgu Jiu

Președintele PSD Târgu Jiu, viceprimarul Aurel Popescu, nu a fost interesat să afle într-o săptămână ce anume l-a determinat pe Cristian Toader Pasti să demisioneze din Consiliul Local. “Nu am purtat nicio discuție cu domnul Pasti, dacă vrea să discutăm, eu sunt deschis oricăror subiecte”, a spus Aurel Popescu la Radio Infinit. “Este o decizie unilaterală, este decizia domniei sale, nu cred că trebuie să dezvolt eu această temă”, a adăugat acesta.

Mai mult, viceprimarul l-a lăudat pe consilierul care a determinat anunțul lui Pasti privind demisia: “Nu știu ce anume l-a deranjat, nu am simțit pe cineva ca fiind împotriva unei decizii a domniei sale, ba dimpotrivă. În ceea ce mă privește, vreau să îl felicit și public pe domnul consilier Ștefan Constantin care a știut să țină foarte bine sub control acea dezbatere”.

Toader Pasti a explicat în ședința de consiliu de dinainte de Paște de ce demisionează. “Vă rog să luați act că începând de astăzi în dau demisia din Consiliul Local. Vă mulțumesc foarte mult. Eu sunt un om de cuvânt și, când spun un lucru, îl spun. Pentru că nu îmi place să își bată joc de mine domnul Ștefan”, a spus alesul local. (M.M.)

Vizualizări: 1,802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: