Deputatul Vîlceanu susține că bugetul CE Oltenia nu a fost rectificat. "O mare minciună"

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține într-o postare pe facebook că Ministerul Energiei și parlamentarii PSD și ALDE au mințit atunci când au anunțat că bugetul CE Oltenia a fost rectificat. Vîlceanu susține că guvernul a dat doar un amendament care să permită rectificarea de buget. "În urma rectificării bugetului pe 2017, aprobată în ședința de Guvern de astăzi, 13 septembrie, angajații Complexului Energetic Oltenia vor putea fi plătiți pentru orele suplimentare desfășurate", anunțat Ministerul Energiei într-un comunicat de presă despre care Vîlceanu spune că e mincinos.

Postarea lui Dan Vîlceanu

Rectificarea de buget a CEO, o mare minciună.

Ministerul Energiei, dar și unii politicieni din Gorj s-au întrecut în comunicate de presă, cum că minerii și energeticienii de la Complexul Oltenia vor fi plătiți pentru orele suplimentare. Adică exact ce spune legea, nu s-ar face niciun efort în plus. 
Cei care s-au lăudat cu "marea realizare" au uitat să spună că bugetul CEO nu este rectificat, iar în ședința de Guvern din 13 septembrie a fost adoptat un amendament la Legea Bugetului, care ar permite CEO să rectifice bugetul. Dar cum probabil niciun angajat al CEO, nu s-a gândit că Ministerul Energiei ar putea minți, acum așteaptă banii. Nu ii vor primi însă prea curând, pentru că rectificarea bugetului CEO, nu se știe când se va face. Cel mai probabil în următoarele două luni. 
Ceea ce fac acum unii politicieni, dar și Ministerul Energiei, se numește minciună prin omisiune. Angajații CEO sunt mințiți în continuu și nu li se spune tot adevărul. Sunt făcuți să trăiască cu speranța.

Vizualizări: 1,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: