Olguța Berbec și Remus Novac, la deschiderea unei pensiuni din Gorj

Se anunță petrecere mare, joi seară, în comuna gorjeană Stănești. Fiul primarului Constantin Bicheru inaugurează o pensiune, iar la eveniment sunt invitați să participe toți cei care doresc, dar trebuie să facă rezervare pentru că locurile sunt limitate.

Atmosfera va fi întreținută de Olguța Berbec și Remus Novac. ”În exclusivitate pentru cei aflați la Piscina Axa Alex, joi - 12.08.2021, începând cu orele 20:20, concertează binecunoscuta interpretă de muzică populară Olguța Berbec, alături de Remus Novac”, anunță organizatorii.

De la eveniment nu vor lipsi berbecuți la proțap, pui la rotisor și alte bunătăți pregătite cu grijă pentru marele eveniment.

„Am pregătit gratuit pentru dumneavoastră, împreună cu bucătarii noștri, un bufet suedez savuros, aperitive, bar de brânzeturi, bar de fructe și candy bar, iar la proțap vă pregătim delicatesele cu care bănuim că sunteți familiarizați și anume berbecuț și purceluș la proțap, pui la rotisor și, cum știm că o să vă vină sete, de aceea am pregătit ca bonus vin de casă și apă minerală”, anunță organizatorii.

Intrarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate și accesul se va face doar pe bază de rezervare.

Vizualizări: 12,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: