Hainele care te vor face mereu să arăți mai tânăr, ca bărbat

Nu este vorba despre a te îmbrăca precum în adolescență, ci de a alege hainele potrivite care să îți ofere un aspect fresh și tineresc.

Ce haine să îmbraci pentru a arăta mai tânăr? Nu este vorba de a îmbrăca haine pentru adolescenți, precum hanorace, tricouri, blugi rupți sau ultimii teniși de firmă recent lansați. De fapt, aceasta este o greșeală clasică a multor bărbați care doresc să arate puțin mai tineri. Dintr-o dată, seamănă cu Steve Buscemi în celebrul meme unde intră într-un liceu îmbrăcat în semi patinator: „How do you do, fellow kids?”. Pentru a arăta tânăr, este suficient să urmezi câteva reguli de modă și să alegi hainele potrivite care să dea întotdeauna acel aspect proaspăt și nu demodat, care este principalul lucru de evitat.

Cămăși bărbați Emag, avem si haine!

În general, ceea ce ar trebui să iei în considerare este potrivirea corectă a articolelor de îmbrăcăminte. Când vorbim despre blugi, cămăși sau jachete, este deosebit de important, deoarece vrem ca hainele să-ți scoată în evidență silueta și să nu arate ca și te-ar strânge hainele. Cumpărarea mărimii potrivite este cel mai important lucru, dincolo de stilul hainelor.

Pe de altă parte, este important să se evite tendințele. Acest lucru poate să te facă să cazi în păcatul adolescentin și, deși suntem în căutarea unui „look” de tineri, acesta poate fi realizat cu articole de îmbrăcăminte clasice, care nu se încadrează în mode efemere și care s-au dovedit a oferi un aspect modern și proaspăt. Aici vă spunem câteva astfel de piese vestimentare, dar, încă o dată, nu uitați să alegeți mărimea potrivită.

Tricourile polo

Tricourile sunt, fără îndoială, una dintre piesele vestimentare care favorizează cel mai mult bărbații. Este îmbrăcămintea sportivă ideală pentru vară, oferind atât un aspect simplu, cât și un aspect matur. Este suficient să alegi un design adecvat care să vină cu ceva nou și să îl combini cu o ținută atrăgătoare pentru a oferi întregului aspect tinerețe. Accesoriile sunt, de asemenea, importante.

Blugi

Blugii sunt îmbrăcămintea prin excelență de tineret. Nu vrei să fii acel bărbat care poartă doar pantaloni din velur, iar blugii pot face multe. Totuși, aici este foarte important să știi să îi alegi pe cei pe care îi vei folosi. Acestea trebuie să aibă potrivirea perfectă care să vă favorizeze corpul, evitând pe cât posibil să arate largi. Pe de altă parte, un design modern și simplu poate fi suficient pentru a da un aspect proaspăt și simplu. Nu contează dacă sunt de culori deschise sau întunecate, amintiți-vă doar să fie de înaltă calitate.

Gulere diferite

Aici intră mai multe articole de îmbrăcăminte, cum ar fi tricourile sau camășile cu gulere care nu sunt cele tradiționale. Un gât în ​​V în cazul tricourilor (dacă corpul tău se potrivește cu el), sau un guler mandarin pentru cămăși poate fi suficient pentru a da un aspect mult mai modern unei ținute normale. Este important să evitați gulerele mari de pe cămăși, mai ales dacă nu sunteți înalți, pentru a da gâtului mai multă lungime și pentru a evita un aspect neglijent, de modă veche.

Încălțămintea potrivita

Pantofii sunt foarte importanți când căutăm un aspect tineresc al ținutei. Încearcă să eviți pantofii care par prea vechi și alege modele mai moderne. Pe de altă parte, poți purta adidași, dar evită tendințele și mergi la sigur cu adidașii albi sau cu accent pe schema de culori.

Ceva colorat

Și vorbind de culori, utilizarea culorilor poate fi esențială pentru a arăta mai tânăr. În general, este important să se evite culorile excesive precum gri sau maro, cu excepția cazului în care sunt combinate cu ceva light, dând viață ținutei. Nu spunem să folosești rozul, dar cel puțin tonurile deschise în hainele precum cămășile sau pantalonii pot face mult pentru a da un aspect modern și proaspăt. De fapt, o jachetă simplă din denim poate face multe, la fel ca și o parka sau o jachetă de culoare deschisă. Până la urmă totul depinde de stilul tău.

Vizualizări: 1,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: