Derby gorjean în Liga 3, la Târgu Cărbunești!

Gilortul Târgu Cărbunești primește vizita unei alte echipe din Gorj în acest weekend. Elevii lui Mario Găman joacă vineri cu colegii de serie de la Turceni și au nevoie neapărat de o victorie.

 Vineri, 17 noiembrie, sunt programate primele meciuri ale etapei cu numărul 13 din Liga 3. Singurele reprezentante ale Gorjului în acest eșalon se vor afla față în față pe Stadionul Cristinel Răducan, în prima zi a etapei, începând cu ora 14:00.

În acest sezon, cele două formații au obținut rezultate modeste, sub așteptările conducătorilor și suporterilor acestora.

Oapeții încheie ierarhia seriei 7 cu 2 puncte, obținute pe teren propriu cu FCU Craiova 2 și CSM Deva, iar Gilortul este deasupra liniei roșii, cu 2 puncte avans față de prima poziție retrogradabilă.

„Chiar și cu absențele care nu mai contenesc în tabăra noastră, Gilortul este favorită în disputa cu CSO Turceni. Mario Găman și Boby Staicu trebuie să-i capaciteze pe băieții noștri, iar aceștia să înțeleagă importanța celor 3 puncte puse în joc, să se mobilizeze și să abordeze meciul cu determinare. Este important ca elevii celor doi tehnicieni să aibă răbdare și să își facă jocul obișnuit pe teren propriu”, a anunțat pagina oficială a celor de la Gilortul.

 În partida tur Gilortul s-a impus cu 4-0, la Turceni. CSO Turceni deţine în continuare „lanterna roşie” în seria a 7-a.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: