Deschidere cu fast a unui nou Serviciu de Evidență a Persoanelor în județul Gorj

Un nou Serviciu de Evidență a Persoanelor va fi inaugurat în perioada următoare în județul Gorj. Comuna Polovragi se va alătura localităților din județ care beneficiază de un serviciu propriu pentru eliberarea actelor de identitate pentru cetățeni.

Pregătirile pentru inaugurare au intrat în linie dreaptă la Polovragi. Autoritățile locale anunță că mai au nevoie de o aprobare de la București și serviciul va deveni funcțional.

”Totul este aproape gata pentru deschiderea Serviciului de Evidență a Persoanelor Polovragi. S-au făcut angajările, cei care vor lucra în acest serviciu au fost instruiți la Târgu-Jiu, s-au luat toate aprobările, mai avem nevoie de o hârtie de la București pentru ca serviciul să funcționeze. Depindem de acel document și, în momentul în care o să îl primim, o să inaugurăm acest serviciu și va fi o deschidere cu fast”, anunță primarul din comuna Polovragi, Gheorghe Epure.

Vestea nu poate decât să-i bucure pe localnicii din Polovragi care merg la Serviciul de Evidență a Persoanelor de la Novaci pentru preschimbarea actelor de identitate. Din momentul în care serviciul va fi deschis, aceștia se vor pune în legalitate chiar în comuna de domiciliu.

Autoritățile locale de la Polovragi mai anunță că cel mai probabil și alte comune învecinate vor fi arondate la noul serviciu.

Vizualizări: 4,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: