Bani pentru biserici din conturile primăriei

Primăria Târgu Jiu va aloca fonduri mai multor parohii din municipiu. Peste un milion de lei va vira municipalitatea parohiilor pentru a-și duce la capăt mai multe investiții în capele ori cimitire.

Cei mai mulți bani, 350 de mii de lei, vor fi pregătiți pentru Biserica din Ursați – Polata și vor fi folosiți pentru finalizarea capelei. De asemenea, 200 de mii de lei vor fi virați Parohiei Izvorul Tămăduirii pentru construirea unei biserici.

138 de mii de lei vor fi virați în conturile Parohiei Preajba. Banii vor fi folosiți pentru realizarea unor alei în cimitir. Peste 42 de mii de lei vor ajunge la Parohia Romanești pentru finalizarea capelei. De asemenea, peste 123 de mii de lei va primi Biserica Sfântul Nicolae din Târgu Jiu pentru lucrări de renovare a capelei.

Primăria va mai vira 100 de mii de lei Parohiei Bârsești să facă o sală de pomeni și parastase. Alți circa 44 de mii de lei vor ajunge la Biserica Sfinții Împărați, de pe Strada Victoriei. Cu acești bani se va cumpăra mobilier. 

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: