Dică acuză jocuri de culise în Liga a II-a

Directorul sportiv de la Pandurii Târgu Jiu, Emil Dică, este surprins de victoria clară a celor de la Dacia Unirea Brăila din etapa trecută, acasă la UTA, unde brăilenii au învins cu 5-1. Pandurii Târgu Jiu şi Dacia Unirea Brăila au meci direct în ultima etapă, ambele echipe încercând să evite retrogradarea.

„M-a surprins scorul de la UTA, dar nu vreau să comentez. Din păcate, se va juca până în ultima etapă. Aşa a fost să fie, să fie suspans până în ultima etapă. Meciul de la Brăila va fi greu, având în vedere că noi am jucat numai pe teren. Nu vreau să vorbesc despre alte echipe, am auzit unele lucruri, dar nu vreau să vorbesc. Echipa pe care o conduc a făcut toate punctele, de când sunt eu aici, doar pe teren şi aşa vreau să fie şi în ultima etapă”, a spus Emil Dică.

Alin Pânzaru, antrenorul Daciei Unirea Brăila, a vorbit şi el despre meciuri care nu au fost câştigate pe teren. „Noi ştim că am jucat, pe teren am adunat punctele, nu am avut ajutor din exterior. Cu siguranţă vom avea o prestaţie (n.r. în ultimul meci din acest sezon) care să ne menţină în Liga a II-a. Dacă aveam bani să ne plătim meciurile, eram salvaţi deja (n.r. de la retrogradare)”, a declarat Alin Pânzaru, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: