Diplomă de excelență pentru Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB-ului, a fost premiat de prefectul județului Hunedoara pentru ”întreaga sa carieră sportivă și recunoașterea adusă României pe plan internațional”. Interesant este faptul că a fost premiat în Hunedoara, nu în Gorj, acolo unde s-a stabilit, are casă în Târgu Jiu, și unde a cunoscut consacrarea în Liga 1 și la echipa națională. 

Pintilii, care de-a lungul carierei a evoluat și pentru Jiul Petroșani, a acceptat invitația lui Marian Călin Petru și a primit o diplomă de excelență pentru rezultatele sale în sport. ”Sunt bucuros că Mihai Pintilii a onorat invitația mea, iar în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră sportivă și pentru recunoașterea adusă României pe plan internațional, împreună cu Adrian Nicolae David l-am premiat pe sportivul care a performat și în Valea Jiului. Performanța făcută la cel mai înalt nivel implică anduranță, devotament și efort susținut continuu și cred că celor ce ating succesul trebuie să le oferim recunoaștere deplină”, a scris Marian Călin Petru, pe contul său de Instagram, atunci când a anunțat premierea antrenorului de la FCSB care a jucat o perioadă la Petroșani. De la Petroșani Pintilii a ajuns la Internațional Curtea de Argeș de acolo fiind preluat de cei de la Pandurii cu întreaga echipă argeșeană. La Târgu Jiu însă a atins apogeul carierei sale, fiind remarcat de marile echipe și transferat ulterior de FCSB, după ce fusese convocat și la echipa națională.

Două titluri de campion al României are fostul mijlocaș în palmares care a jucat la Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Al-Hilal și Hapoel Tel Aviv.

Galerie foto


Vizualizări: 899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: