Direcţia 5 aduce la Târgu Jiu „Muzică, flori și poezie”

Trupa Direcţia 5 revine la Târgu Jiu cu un spectacol din turneul de promovare a noului album „Muzică, flori și poezie”. Concertul este programat duminică, 17 martie 2019, la ora 21:00, la Imperial Events din Târgu Jiu.

Direcția 5, una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din ţară, va prezenta la Târgu Jiu şi piesa “Romantic story”, care are deja un videoclip filmat în Italia, filmare care ne  duce cu gândul la vară și la vacanță.

Piesa este compusă de către Marian Ionescu, Adi Sînă și Alina Șerban, iar videoclipul este realizat de THN. Noul single poate fi ascultat pe ultimul album al trupei, „Muzică, flori și poezie”, alături de piese precum „Paradis”, „Îți promit” și „Amor”, album care va fi prezentat şi la concertul de la Târgu Jiu. „Ne bucurăm foarte mult că lansăm această piesă în perioada iubirii. «Romantic story» este al patrulea single ce va fi disponibil pe următorul nostru material discografic, «Muzică, flori și poezie», pe care îl lansăm în martie”, a declarat Marian Ionescu.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul direcția 5 s-a înființat în 1991, în București. Un an mai târziu, trupa a lansat albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, apoi a urmat o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. 

În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume și zeci de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească precum Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza sau Paula Seling.

Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: