Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Discoteca din Brăneşti, închisă după incendiul din Bamboo

Discoteca din comuna gorjeană Brăneşti este prima închisă după controalele demarate în toată ţara ca urmare a incendiului din clubul bucureştean Bamboo. Zeci de persoane au fost intoxicate cu fum şi au ajuns la spital sâmbătă dimineaţa, dar din fericire nu a murit nimeni. Bamboo a ars în întregime, dar acesta nu este singurul efect. Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă au început din nou controale în toată ţara, aşa cum s-a întâmplat şi acum un an şi ceva, după incendiul de la Colectiv.
Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat de ce a fost închisă discoteca din Brăneşti. "S-a întâmplat la un operator economic din comuna Brăneşti, judeţul Gorj, unde inspectorii din teren au constatat faptul că a fost depăşit numărul maxim de utilizatori cu mai mult de 10% din valoarea de referinţă, fapt ce a impus, conform prevederilor legale în vigoare (HG nr. 915/2015), oprirea funcţionării acestuia", explică MAI într-un comunicat. La clubul Paradis din Brăneşti a cântat vineri seara Romeo de la Târgu Jiu, iar sâmbătă era anunţată pe facebook o seară fierbinte cu animatoare. (A.A.)

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: