Distracţie pe cinste, la Zilele Comunei Bălăneşti

Cetăţenii comunei Bălăneşti sunt invitaţi la distracţie şi voie bună. Autorităţile locale organizează, pe 19 şi 20 august, Zilele Comunei. Pe scena care va fi amenajată în apropierea primăriei vor urca interpreţi renumiţi de muzică populară, în frunte cu Niculina Stoican şi Mariana Ionescu Căpitănescu.

Zilele Comunei Bălăneşti au ajuns anul acesta la cea de-a patra ediţie. Sâmbătă, 19 august, a fost denumită „Ziua sportului”, asta pentru că atunci se vor desfăşura diverse competiţii sportive, de fotbal, tenis de masă şi şah. Deschiderea oficială a Zilelor Comunei va avea loc duminică, 20 august, de la ora 14.00. Atunci va avea loc şi aniversarea cuplurilor care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie - Nunta de Aur. De la ora 15.00 va avea loc un spectacol folcloric susţinut de artiştii Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, prilej cu care cetăţenii comunei sunt invitaţi să ia parte la tradiţionala horă a satului. Petrecerea va continua, pentru că de la ora 17.00 vor veni să cânte pentru locuitorii din Bălăneşti formaţia „Generalii”, dar şi artiştii Nicu Fîciu, Marian Medregoniu, Reli Sanda, Dumitru Vasilescu şi Roberta Crintea. Şi îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican va urca pe scenă, urmând să aibă spectacole începând cu ora 20.00. De la ora 21.00 este aşteptată să cânte şi solista Mariana Ionescu Căpitănescu. La final, cetăţenii din comună vor asista la un impresionant foc de artificii şi vor avea parte de o discotecă în aer liber.

Evenimentele care vor marca Zilele Comunei Bălăneşti se vor desfăşura, la fel ca şi anul trecut, pe baza sportivă a Şcolii Gimnaziale „Ion Popescu Voiteşti” din satul Voiteştii din Vale. Vor fi prezenţi comercianţi cu fel de fel de produse şi parcuri de distracţii.

Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: