Doi bărbați și o femeie, la spital

Un accident rutier cu trei victime a avut loc vineri seara pe raza localității Buduhala din județul Gorj. Două mașini au fost implicate.

"La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj.
În urma impactului au rezultat două victime de sex masculin în varsta de 17 respectiv 24 ani și o victima de sex feminin în varsta de 41 de ani. Cei doi bărbați au reușit să se autoevacueze, dar femeia a rămas blocată în autovehicul, fiind scoasă de alți participanți la trafic înainte de sosirea echipajelor de intervenție", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor și au asigurat măsuri de protecție specifice în astfel de situații.

Cele 3 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Tg-Jiu stabile și conștiente.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că o femeie din Tg Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Buduhala, din direcția Motru către Tg Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, fără a se asigura, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Motru, care circula din direcția opusă.

În urma impactului, conducătoarea auto a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 4,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: