Doi candidaţi pentru funcţia de rector al UCB

Doi candidați râvnesc la funcția de rector al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Este vorba de Liviu Cîrțînă, fost prorector al UCB, și Toader Nicoară, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

Profesorul Sorin Purec a fost desemnat ordonator de credite și ocupă interimar funcţia de rector din data de 5 mai, după demiterea din funcţie a Luminiţei Popescu.  Candidații vor susține concursul în data de 13 iunie, iar rezultatul va fi comunicat în aceeași zi.

Senatul UCB a aprobat, în data de 12 mai, persoanele care vor conduce interimar facultățile. Astfel, decan al Facultății de Inginerie și Dezvoltare Durabilă a fost desemnat Dan Dobrotă. La Facultatea de Științe Economice a fost numit decan interimar Dorel Chirițescu. Decan al Facultății de Științe Juridice este acum Cornelia Tomescu Dumitrescu, iar decan al Facultății de Științe ale Educației și Management Public a fost desemnat Constantin Livian Rădoescu. Monica Bîcă a rămas decan al Facultalii de Științe Medicale și Comportamentale.

După încheierea concursului pentru funcția de rector vor urma, probabil, și concursurile pentru posturile de decan la cele cinci facultăți.

Vizualizări: 3,563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: