Doi spectatori la filmul din Piaţa Prefecturii

Furtuna care s-a abătut miercuri seara asupra municipiului Târgu Jiu a dat peste cap planurile organizatorilor proiecţiei de filme în aer liber din Piaţa Prefecturii. Parte a Caravanei TIFF, proiecţia respectivă a strâns doar doi curajoşi care au înfruntat ploaia şi temperaturile scăzute de miercuri seara. Filmul pe care l-au văzut cei doi a fost „Ghinionistul”, un nume ales parcă în ton cu situaţia din piaţă.

„Cu o seară înainte au fost vreo 300 de spectatori. A fost vreme bună în comparaţie cu cea de miercuri seara şi gorjenii au arătat că vor să vadă un film în aer liber. A doua seară a fost însă marcată de o ploaie puternică, dar chiar şi aşa cei din echipa organizatoare au spus că vor rula filmul dacă vor avea doi spectatori pe scaune. La ora anunţată de începere a proiecţiei erau chiar doi spectatori şi pentru aceştia filmul a rulat fără probleme”, a menţionat viceprimarul Adrian Tudor.

Caravana TIFF s-a mutat apoi de la Târgu Jiu la Arad, unde vor fi proiectate filme în aer liber pe parcursul întregului week-end. Culmea este că pe afişul oficial al caravanei, pe contul de Facebook al evenimentului, în loc de Târgu Jiu este menţionat oraşul Târgu Mureş, organizatorii având proiecţii incluse vara aceasta doar în locaţii din Ardeal şi Banat, Târgu Jiul fiind o excepţie.

Vizualizări: 1,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: