Doliu: a decedat un renumit profesor de matematică

Profesorii gorjeni sunt în doliu după ce un coleg de-al lor a trecut în neființă. Este vorba despre renumitul dascăl Grigore Vlădoiu. 

Grigore Vlădoiu a predat, ani de zile, matematica la Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu. 

"De ieri, 10 iunie 2024, învățământul gorjean este în doliu, deoarece a pierdut la inceputul verii pe reputatul profesor de matematică, Grigore Vlădoi, care si-a dedicat viața cu pasiune și responsabilitatea profesiei alese.

A fost un om deosebit, un profesor excepțional și directorul Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși’’, care a stiut să încurajeze și să promoveze întotdeauna valorile, făcând astfel ca scoala unde a profesat să dea elevi foarte bine pregătiți și să ocupe locuri de seamă pe plan local, național și internațional.

A luminat mintea și sufletele tuturor elevilor doritori să învețe matematica, ajutându-i, prin dăruire și sfaturi înțelepte, să-și împlinească visurile, rămânând pentru ei un model în viață.

Acum, pentru profesorul și omul, Grigore Vlădoiu, călătoria pe scena vieții s-a oprit și a început cea spre stele, în eternitate.

Îi dorim ca Dumnezeu să-i odihnească veșnicia în liniște și lumină!", a transmis colectivul Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncuși’’ Târgu Jiu. 

Vizualizări: 10,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: