Șef din CE Oltenia, tare-n tenis!

Directorul unei cariere a CE Oltenia practică sportul alb cu succes. Constantin David, șeful Carierei Roșiuța, a ocupat locul II la o competiție de tenis care s-a desfășurat weekend-ul trecut, la Craiova. David spune că este un profesionist și că va participa la cât mai multe turnee.

Directorul Constantin David practică tenisul de la vârsta de 40 de ani. De-a lungul vremii, şeful din CEO a câștigat numeroase premii în cadrul competițiilor la care a luat parte. Ultimul premiu l-a obținut weekend-ul trecut, la Craiova. A participat la un turneu de seniori, făcând echipă cu motreanul Lorin Catană. Cei doi au reușit să se claseze pe locul al II-lea. Competiția sportivă a fost organizată de Clubul Olimp din Bănie. „Au participat echipe de seniori din toată țara, de nivelul 8 la dublu. Adică nivelul maxim. S-a jucat pe grupe, am jucat sâmbătă și duminică cinci meciuri, am jucat finala, performanța mea este extraordinară. Vă dați seama, la 50 de ani... Am jucat cu profesioniști. Eu cu Lorin Catană și ne-au bătut niște băieți din Craiova, de 20-25 de ani”, a declarat Constantin David.

„Nu voi renunţa”

Cei doi gorjeni au fost recompensați cu medalii și diplome. Constantin David spune că nu se lasă de acest sport. „Voi continua până la adânci bătrâneți. Cât mă țin puterile voi face acest sport pentru că este un sport frumos, de gentlemani, un sport adevărat. Este o pasiune a mea din tinerețe. Cred că am vreo 10 turnee câștigate la ora actuală, atât în Gorj, cât și în alte județe”, a explicat Constantin David.    

Vizualizări: 9,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: