Doliu la FRF. Medicul naționalei a murit în ziua de Paște!

Este doliu în fotbalul Românesc după ce medicul Naționalei femine de fotbal a decedat chiar în ziua de Paști. Medicul Cornelia Ionescu avea peste 30 de ani de muncă la loturile naționale.

Doctorul Naționalei României de Fotbal Feminin a decedat chiar în ziua de Paști. Dr. Cornelia Ionescu a lucrat peste 30 de ani pentru echipa națională a României.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Naționale de Fotbal Feminin a României după ce dr. Cornelia Ionescu și-a petrecut o mare parte din viață alături de fetele de la loturile naționale.

“#NationalaFeminina a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a doamnei doctor Cornelia Ionescu! Toată viața și-a petrecut-o în compania sportivilor și, de mai bine de 30 de ani, a avut grijă de loturile naționale feminine, de la senioare la junioare, dedicându-și cariera bunăstării jucătoarelor noastre! Dumnezeu să o odihnească! Sincere condoleanțe familiei și apropiaților!“, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a naționalei de fotbal feminin.

În trecut, Cornelia Ionescu a vorbit despre lunga ei carieră în fotbalul românesc. Fostul medic al Naționalei feminine de fotbal a luat parte în proiectul Și fetele joacă fotbal și a povestit mai multe momente din viața ei.

Vizualizări: 2,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: