Doliu la Spitalul Județean. O fostă asistentă a decedat!

Este doliu la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu! O fostă angajată a unității medicale a murit. Femeia a lucrat peste 40 de ani în cadrul Secției Pediatrie.

După ce a îngrijit mii de copii, în 2018, a ales să se pensioneze. Trecerea sa în neființă este regretată de foștii colegi.

„Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, colectivul Secției Pediatrie, dar și restul angajaților unității medicale deplâng stingerea din viață a doamnei Silvia Mircea, fostă asistentă medicală la Secția Pediatrie. Suntem cu sufletul și gândul alături de familia greu încercată!
Doamna Silvia Mircea a lucrat vreme de 42 de ani în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, la Secția Pediatrie, îngrijind mii de copii de-a lungul anilor. La sfârșitul anului 2018 a ieșit la pensie.
A fost un om și un coleg deosebit, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, a fost mentor al mai multor generații care au îmbrățișat aceeași meserie cu a dumneaei. Niciuna dintre asistentele medicale cărora le-a fost mentor nu o va uita!
Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!”, a transmis conducerea Spitalului Județean din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: