Dosare pentru furt de lemne la Baia de Fier

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurala Novaci au identificat marți, pe un drum forestier de pe raza comunei Baia de Fier, două autovehicule care transportau material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că un autoturism era condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Baia de Fier, și era neînmatriculat în circulație, în care se afla cantitatea de 2,50 mc material lemnos esență molid, iar celălalt autoturism era condus de un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, acesta transportând cantitatea de 2,90 mc material lemnos esență molid.

Cei doi nu au putut prezenta documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos, iar polițiștii au stabilit că întregul material lemnos a fost tăiat fără drept și sustras de pe un teren ce aparține Primăriei Comunei Baia de Fier.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost predată Ocolului Silvic Polovragi, iar uneltele utilizate la tăiere și autovehiculele au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: