Celentano din Las Fierbinţi vine la Târgu Jiu. Vezi când!

Trei dintre cei mai îndrăgiţi actori din serialul Las Fierbinți vor veni la Târgu Jiu. Aceștia vor avea un spectacol de stand up comedy, ce se va desfăşura la începutul lunii martie, la un restaurant de pe Insulița Jiului. Cei care vor dori să-i vadă în spectacol vor trebui să scoată 75 de lei din buzunar.

Giani (Costi Diță), Bobiță (Mihai Bobonete), și Celentano (Adrian Văncică) vin cu un nou show la Târgu Jiu. Spunem asta pentru că au mai avut un astfel de spectacol în municipiu, în luna noiembrie 2015. Atunci a fost prezent și Dorel (Mihai Rait Dragomir). "Showul nou cu glume țiplă" au scris organizatorii pe afișele prin care au anunțat evenimentul ce va avea loc în data de 5 martie, la un restaurant de pe Insulița Jiului. Nu mai puțin de 700 de bilete au fost puse la vânzare pentru cei care vor dori să-i vadă pe actorii preferați din serialul Las Fierbinți. Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul eventim.ro sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Organizatorii evenimentului spun că au fost nevoiți să crească prețul biletelor pentru că folosesc sala mare a complexului de pe Insulița Jiului. "Biletele s-au pus deja la vânzare. Prima dată au fost la Casa de Cultură, dar cum bine știți este cu probleme și a trebuit să mergem în privat cu evenimentul. Influenţează tariful. Sunt glume noi. Cei care vor veni la show vor avea posibilitatea să facă și poze cu actorii", a spus unul din organizatorii show-lui.

Minorii trebuie să știe că nu au voie să ia parte la acest spectacol pentru că vor fi multe glume deocheate.

Cel mai îndrăgit personaj este de departe Celentano. În serialul Las Fierbinți acesta joacă rolul bețivului satului Fierbinți, care emite multe filozofii ale vieții, muza venind mai ales atunci când merge la cârciuma lui Bobiță.

Vizualizări: 5,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: