Două amenzi într-o zi. Una că deține calul, alta că plimbă calul pe centru

Un gorjean a fost amendat, vineri, de două ori. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat un cal aflat în libertate pe str. Calea Severinului. L-au amendat cu 500 de lei pe proprietar. Omul a plătit-o pentru a-și lua animalul acasă.

Când se îndrepta cu animalul spre casă a fost găsit pe o stradă din centru și a fost amendat din nou, cu alți 500 de lei.


Animalul a fost dus la adăpostul de animale, iar proprietarul a fost identificat și amendat cu 500 lei, conform Legii nr. 61/1991 R.

Tot vineri, câteva ore mai târziu, același bărbat se deplasa spre casă, cu animalul pe care tocmai îl recuperase de la adăpost. Traseul ales pentru a ajunge acasă a fost cu ghinion. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică l-au surprins pe contravenient în timp ce se deplasa de la adăpost către domiciliu, ținând calul de căpăstru chiar pe trotuar, printre trecători, pe strada Unirii din municipiu. Persoana în cauză a fost sancționată, din nou, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru săvârșirea unei fapte de natură să provoace indignarea cetăţenilor.

Galerie foto



Vizualizări: 2,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: