Cum se vor juca finalele Champions League și Europa League

Aproape toate competiţiile de fotbal din ţările europene sunt suspendate, la fel ca toate competițiile sportive din întreaga lume. UEFA caută cele mai bune variante pentru ca sezonul să poată fi reluat și încheiat iar ultima soluţie pare  a fi să organizeze finalele Champions League și Europa League fără spectatori în tribună.

UEFA are de gând să ia o decizie fără precedent şi, potrivit cotidianului The Independent, forul european dorește să organizeze finalele Champions League și Europa League fără spectatori în tribună. Finalele celor două competiții europene sunt unele dintre cele mai importante partide ale sezonului, care aduc venituri uriașe.

Chiar dacă atât cluburile, cât și organizatorii vor avea foarte mult de pierdut din punct de vedere financiar, varianta disputării fără spectatori, cu porțile închise, poate fi singura variantă ca UCL și UEL să fie duse la bun sfârșit.

Conform britanicilor, mai multe surse au dezvăluit faptul că tot mai multe federații și ligi sunt de părere că sezonul trebuie încheiat, orice ar presupune acest lucru. Cei de la UEFA ar urma să aibă o nouă videoconferință în care să stabilească modul în care vor acționa și deciziile care vor fi luate.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: