Două lacuri de vânzare în Gorj. Cât costă!

Un gorjean din Urdari își vinde lacul. Cel puțin așa sună anunțul publicat pe un site de vânzări. Este vorba de un lac de pește din comuna Urdari, care este de fapt Balta Cocorenilor. Conform specificațiilor din anunț, lacul are o suprafață 5,4 ha luciu de apă, 2.8 ha stuf și 1,1 ha teren arabil concesionat de societate, pentru o perioadă de 49 ani, începând cu anul 2010. 

Vânzătorul spune că deține și licență de acvacultura și toate autorizațiile pentru acvacultură și pescuit sportiv de la: Direcția Sanitar Veterinară; Agenția pentru Protecția Mediului; autorizaţie de Gospodărire a Apelor pentru Amenajări Piscicole; Abonament de Utilizare și Exploatare a Resurselor de Apă; contract de prestare a serviciului de salubrizare; contract de energie electrică. Practic este vorba de o afacere care este de vânzare pentru că lacul este concesionat de o societate care are punctul de lucru deschis la Balta Cocorenilor.

Anunțul a fost postat pe internet înainte de sărbători și a stârnit interesul internauților. Peste 800 de vizualizări are anunțul în acest moment, preţul cerut pentru lac fiind de 48.000 de euro.

Un alt lac este de vânzare în Târgu Jiu. „V-ar plăcea să deţineţi propriul LAC de agrement pentru relaxare sau pentru afaceri? Aveţi acum această şansă, în Târgu-Jiu, în apropierea Coloanei Infinitului. Lacul are o suprafaţă de 30.300 mp, din care 23000 mp luciu de apă. Perimetrul este împrejmuit 100%, curent 380V, taluzat, populat cu peşte, drum de acces, sistem de supraveghere video, 2 căbănuţe pentru agrement. Locaţia este ideală pentru un restaurant de evenimente, pescuit sportiv sau recreativ, camping etc”, este anunţul, în care preţul specificat este de 20.000 de euro.

Galerie foto



Vizualizări: 14,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: