Două târgujience râvnesc la titlul de Miss Royal Models România 2017

Cei mai buni creatori de modă din ţară, dar şi din străinătate şi-au dat întâlnire sâmbătă la Craiova în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Festivalului de Modă Miss Royal Models România. În cadrul festivalului îşi vor prezenta colecţiile unii dintre cei mai mari designeri de modă din România, dar şi un designer internaţional din Croaţia, Ksenija Vrbanic, care a pus bazele brandului XD XENIA DESIGN, în 1986. 

Concursul de frumuseţe Miss Royal Models România 2017 se bucură de participarea a 12 concurente ce se vor lupta pentru câştigarea marelui titlu. Două dintre acestea sunt din Târgu Jiu, fiind vorba despre Luiza Popescu şi Mădălina Parascheva.  

Premiile oferite câştigătoarelor constau în produse cosmetice de lux, ţinute vestimentare, look-uri profesioniste, bijuterii, excursii, smartphone-uri, etc. Cea care va câştiga concursul va primi inclusiv premii cu diamante. În juriu va fi şi un personaj monden foarte cunoscut - Raluca Bădulescu, prezentă şi în juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Festivalul de modă de la Craiova se desfăşoară în incinta Electroputere Parc, începând cu ora 18.30.

Vizualizări: 2,563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: