Drum județean cu aspect de junglă

Nepăsarea autorităților locale poate duce la adevărate tragedii! Drept exemplu poate fi luat un drum județean din comuna gorjeană Schela. Vegetația a crescut atât de mult încât o suprafață mare din drum nu poate fi folosită de șoferi. De altfel, și semnele de circulație, care avertizează că urmează curbe, au fost „acaparate” de vegetație.

Drumul Județean 664, care tranzitează comuna Schela, are nevoie urgentă de toaletare! Acest aspect rezultă din câteva fotografii ce au ajuns pe adresa redacției ziarului Pandurul. Vegetația crescută din abundență reduce semnificativ vizibilitatea șoferilor, iar de aici și până când un accident de circulație ar putea avea loc mai este doar un pas.

„În curând o să ajungem să mergem pe mijlocul drumului și o să ne trezim, brusc, cu o altă mașină în fața noastră. Sunt locuri în care vegetația s-a întins pe un metru și jumătate din partea carosabilă. Semnele de circulație nu se mai văd nici ele. Este un real pericol acest drum, în special pentru cei care nu sunt din zonă”, afirmat un cetățean din comuna Schela.

Primarul comunei Schela, Constantin Deteșan, susține că merge des pe drumul respectiv și că lui nu i s-a părut că zona are nevoie de toaletare, mai ales că, afirmă el, oamenii primăriei au făcut recent acest lucru.

„Este un drum județean. Eu am făcut solicitare către Consiliul Județean, dar nu am așteptat să vină ei și să toaleteze zona. Oamenii primăriei au toaletat ulițele și drumul județean. Cine v-a trimis pozele respective exagerează. Ce vrea să spună? I-a dat vreo creangă-n ochi? O să mai merg în zonă să văd despre ce este vorba”, a declarat primarul localității Schela, Constantin Deteșan.

Pericolul este cu atât mai mare cu cât DJ664 este cel pe care se ajunge în Poiana lui Mihai Viteazul, o destinație tot mai căutată de iubitorii călătoriilor pe munte, cu ATV-ul sau mașinile de off-road.

Galerie foto




Vizualizări: 2,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: