Duel oltenesc pentru primul loc în Grupa 11-18!

CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova se luptă pentru primul loc în Grupa 11-18 din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Partida contează pentru etapa a 26-a și se dispută vineri, de la ora 18:00 și poate fi urmărită și pe canalul de YouTube al federației, FRB TV.

Un nou duel oltenesc în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 între CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova, echipele care își dispută primul loc în Grupa 11-18, care să le asigure un play-out fără emoții.

Antrenorul Alexandru Gliga spune că CSM Târgu Jiu merge la Craiova cu încredere că poate obține un rezultat pozitiv, mai ales după ce formația gorjeană a câștigat duelul de la Vâlcea, în fața unei echipe redutabile pe teren propriu. Gliga este convins că presiunea este mai mult în tabăra echipei gazdă.

”O victorie e importantă pentru că ne va duce pe prima poziție și vom avea un joc mult mai accesibil cu ultima clasată din a doua grupă, dar presiunea cred că nu va fi pe noi. Noi avem asigurate primele două locuri și atunci cred că presiunea mai mare va fi pe Craiova, iar noi ne vom duce să facem cel mai bun joc posibil, pentru că venim după un meci câștigat în deplasare la Vâlcea, o deplasare foarte grea, și atunci încrederea cred că este de partea noastră”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de la Craiova, antrenorul secund al echipei gorjene, Alexandru Gliga.

Chiar dacă beneficiază de avantajul terenului propriu în play-out, Alexandru Gliga și a avertizat jucătorii să rămână concentrați până la finalul campionatului, pentru a evita orice fel de surpriză neplăcută.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

GRUPA 11-18 / ETAPA 26

CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ

VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 18.00

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: