Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevii de liceu, motivaţi prin discursuri

Prima ediţie a Conferinţei Educaţionale V.R.E.M. - Viitorul României Este în clasa Mea, care a avut ca temă „Demnitatea profesională”, s-a bucurat de un real succes. Proiectul educaţional aprobat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj este coordonat de către profesorul Dana Constantinescu de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”.

Evenimentul de joi, 11 ianuarie, a constat în prezentarea unor discursuri libere menite să motiveze şi să inspire tinerii liceeni, principalii beneficiari ai proiectului. La această ediţie au fost invitaţi să le vorbească tinerilor: Laura Drăgotescu, avocat în Baroul Gorj, subcomisarul Aura Cristina Cimpu, ofiţer psiholog în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Florin Berculescu, profesor Liceul de Arte şi maestru pianist şi Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

„Ţelul acestei conferinţe este de a reuni oameni din domeniul educaţiei, profesori, studenţi, masteranzi, consiglieri educaţionali, experţi în domeniul învăţământului, administratori, absolvenţi și reprezentanţi ai organizaţiilor societăţii civile şi economice, pentru a împărtăși și discuta despre contribuţiile teoretice din mediul ştiinţific, practic și cele din practica educaţională”, a explicat profesorul Dana Constantinescu.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: