Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevii din Gorj învață să devină meseriași la Bran

Un număr de 100 de elevi din județul Gorj sunt în această perioadă la Bran, în tabăra organizată de OMV Petrom, "Tabăra Meseriașilor". Din data de 21 august până în data de 3 septembrie, elevii repartizați în seria electricienilor și constructorilor și seria turism și alimentație vor beneficia de experiența Tabăra Meseriașilor și vor evolua sub îndrumarea mentorilor Claudiu Butacu și Mihai Toader-Pasti, inițiatorii proiectului EFdeN, a lui Chef Cezar Munteanu și a lectorilor din cadrul American Hotel Academy din Brașov.

Înaintea lor au fost 50 de elevi din Gorj, seria mecanicilor, și 10 profesori care au realizat patru bănci de metal și lemn care vor fi amplasate în Parcul Central din Brașov. Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei pregătește anul acesta o nouă generație de 270 de elevi din școlile profesionale și liceele tehnologice din județele Gorj, Argeș, Dâmbovița și Bacău care studiază în următoarele domenii: petrolier, electric, mecanic, construcții, turism și alimentație.

Galerie foto
Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: