Horoscop

Berbec
Este activată zona discreţiei şi a introspecţiei. Este o zi bună pentru a vă retrage în acel loc din dumneavoastră unde să găsiți din nou pacea şi relaxarea. Observați mai mult şi acţionați mai puţin, este un moment în care primiți mesaje esenţiale şi răspunsuri care vă vor ajuta în tot ceea ce faceţi.

Taur
Astăzi, dotat cu o bună doză de pragmatism și realism, v-ați putea propune să trăiți destul de exact și matematic. E posibil să vă raportați la ceea ce se întâmplă în jur într-un mod lucid și aplicat, să știți să speculați unele oportunități de câștig imediat.

Gemeni
Se activează zona carierei şi prestigiului. E un moment de ajustare a unor parteneriate şi e posibil ca experienţele de astăzi, cu iz de deziluzie, să vă testeze sinceritatea faţă de dumneavoastră şi în legătură cu drumul profesional. În altă ordine de idei, vă bucurați de susţinere materială şi de tot felul de uşi deschise şi favoruri, oriunde priviți şi mergeți.

Rac
Este o zi a revelaţiilor preţioase. Vă este testată sinceritatea, în special faţă de dumneavoastră. Aveţi curajul de a recunoaşte în ce mod şi în ce privinţe v-ați iluzionat şi ce e nevoie să ajustați pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Folosiți energia benefică din aceste zile, care vă susţine să dezvoltaţi şi să consolidați parteneriate şi colaborări fructuoase.

Leu
O zi interesantă, care poate fi percepută ca un cumul de experienţe neclare şi greu de înţeles, dar, dacă pătrundeți sensuri mai profunde ale acestora, veți vedea exact ce aveți nevoie acum şi veți descoperi, poate, şi minciuni pe care vi le-ați spus sau vi le-au spus alţii.

Fecioară
Astăzi pot interveni unele reuşite individuale în plan financiar. Faceți unele progrese sesizabile într-o negociere, într-o discuţie pe marginea unui profit, a unei sume de bani. În relaţia cu cei din familie se poate păstra încă o senzaţie de neîmplinire, puteți ascunde – fireşte, cu preţul unui mare consum interior – nişte suferinţe, puteți înfrâna unele reproşuri şi nemulţumiri mai vechi la adresa lor.

Balanţă
Vă aflați într-o perioadă în care se pot reactiva răni vechi şi capitole trecute de viaţă care nu au fost încheiate şi acceptate încă. E momentul să adoptaţi o atitudine axată pe compasiune şi iubire, care vă va conduce spre un spaţiu mult mai clar şi armonios, în interiorul dumneavoastră.

Scorpion
Astăzi se activează nişte setări interioare valoroase, care ţin în special de intuiţie şi de capacitatea de a simţi mai mult realitatea. Fiți atent la ceea ce simţiți astăzi, la mesajele interioare care tind să vă ghideze acum spre recunoaşterea unor căi potrivite şi a unor adevăruri, atât în privinţa unei relaţii de iubire, cât şi a unor proiecte care au şansă să înflorească în următoarea perioadă.

Săgetător
E posibil ca astăzi să fiți solicitat pentru a acorda sprijin şi înţelegere unei persoane din familie. În orice caz, sensibilitatea este crescută şi aveți tendinţa să fiți mai empatic decât de obicei. Aveți grijă, totuşi, de propriile nevoi şi nu luați asupra dumneavoastră responsabilitatea celorlalţi.

Capricorn
Dacă v-ați propus să vă ocupați de chestiuni pragmatice sau care cer atenţie la detaliu, amânați-le pentru altă zi. Ziua aceasta este mai potrivită pentru comunicare intuitivă, empatică, de la suflet la suflet. Fiți atent la ce spuneți, unele cuvinte e bine să mai fie păstrate o vreme.

Vărsător
S-ar putea spune că azi sunteți singura persoană importantă în viaţa dumneavoastră. Vă este suficient, vă preocupă doar să vă puneți în valoare şi să mai culegeți nişte lauri. E de aşteptat să risipiți din energii în activităţi care nu vă reprezintă sau în conflicte ce nu vă aparţin, epuizante.

Peşti
Unele intenţii lansate cu ceva timp în urmă pot acum să-şi arate primii vlăstari. Însă, în acelaşi timp, s-ar putea să vedeți şi nişte iluzii pe care vi le-ați făcut cu privire la un context profesional sau o relaţie cu un şef. Astăzi e necesar să fiți sincer faţă de dumneavoastră şi să vă luați timpul necesar pentru a procesa sentimentele multe şi profunde, înainte de a lua decizii radicale sau de a reproşa cuiva ceva.

Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: