Explozie și incendiu la casa fotomodelului Alina Chirculescu

O explozie urmată de un incendiu a avut loc marți, 10 aprilie, la o casă din satul Leurda al municipiului Motru. Evenimentul s-a produs la locuința părinților fotomodelului Alina Chirculescu.

Conform autorităților locale, explozia s-a produs din cauza unei defecțiuni la centrala pe cărbune. ”Acolo locuiește familia fotomodelului Alina Chirculescu, din Motru. A fost vorba de explozia unei centrale de încălzire a casei, o centrală pe cărbune, care a provocat și incendierea acoperișului, o parte a acoperișului de la anexa unde era centrala. Nu este nicio victimă, niciun rănit, flacăra a fost stinsă. Centrala funcționa, probabil s-a supraîncălzit, nu i-a mai funcționat ceva, supape, și a explodat”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. ”La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, dar și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru. Salvatorii au reușit să localizeze rapid incendiul”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

Coform pompierilor, explozia s-a produs din cauza amplasării sistemului de încălzire necorespunzator față de anumite materiale combustibile.

Vizualizări: 7,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: