Femeie politician: Femeile sunt de vină că nu se mai satură de bărbați

Afirmație controversată a unei femei din politica gorjeană. Fostul consilier local de la Târgu Jiu, Maria Popescu, a comentat pe Facebook cazul de la Motru, unde o femeie a fost torturată și ucisă de concubinul ei. „Femeile sunt de vină că nu se mai satură de bărbați”, susține femeia care a fost consilier în mandatul 2012-2016, aleasă pe lista PP-DD.

„Femeile sunt de vină că nu se mai satură de bărbați... Uite că le vine de hac un dement și ele stau în pământ... Femeia este de vină”, este comentariul complet al Mariei Popescu.

Ziarul Pandurul a contactat-o pentru a-și explica punctul de vedere, fiind destul de neobișnuit să consideri victima vinovată, mai ales după o astfel de crimă, în care femeia a fost bătută, izbită de pereți, i s-a tăiat urechea pe viu și o parte din scalp etc. Maria Popescu susține că femeia a știut ce face când „a luat un bărbat dificil lăsat de altă femeie”. „Acel criminal a mai maltratat o soție și victima a știut la ce căruță s-a înhămat... dar femeia a zis că îl va aduce la drumul cel bun... a fost invers, nenorocitul era ca un câine rău”, a explicat fosta consilieră de la Târgu Jiu.

Maria Popescu este de părere că femeile maltratate trebuie să rupă relația imediat. „Aceste femei trebuie să învețe și fetițele lor să fie corecte cu viața. Nu merge, rupi relația, indiferent că ai copii sau situație materială. Să nu accepți umilința”, susține Popescu. „Vedeți dvs., nu poți ști pe cine ai lângă tine. Din om bun poate înnebuni pe loc... Dar eu, femeie, tot timpul am prevenit nenorocirea”, a concluzionat fosta consilieră.

Vizualizări: 2,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: