Festivalul Internaţional de Film pentru Copii, la Târgu Jiu

Festivalul Internaţional Kinodissea ajunge în acest week-end la Târgu Jiu, trei dintre cele mai vizionate filme pentru copii fiind difuzate vineri, sâmbătă şi duminică la Cinema „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu. Aflat la cea de-a şasea ediţie, Festivalul de Film pentru Copii şi Familie Kinodiseea aduce la Târgu Jiu trei proiecţii de mare succes, iar biletele sunt la cele mai accesibile preţuri.

Tineretul din Târgu Jiu este invitat în acest week-end la film. Cinema „Sergiu Nicolaescu” aduce în premieră trei proiecţii de mare succes la Festivalul Internaţional de Film pentru Copii şi Familie Kinodiseea. Lung-metrajul de animație „Zarafa” este povestea adevărată a primei girafe a Franței și a călătoriei sale pline de peripeții, cu balonul, din Egipt la grădina zoologică din Paris. Filmul va fi proiectat vineri, 21 noiembrie, ora 12.00 și duminică, 23 noiembrie, la ora 11.00 la Cinema “Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu.

„Finn” va fi proiectat sâmbătă, 22 noiembrie la ora 11.00 și duminică, 23 noiembrie, la ora 12.00. Deși încurajat de tatăl său să joace fotbal, Finn descoperă o pasiune pentru vioară și puterea muzicii. Povestea va emoționa părinții și va inspira copii să-și urmeze instinctul și visurile încă de mici.

Vineri, 21 noiembrie, ora 10.00 și sâmbătă, 22 noiembrie, la ora 13.00, va fi proiectat „Emil și Ida”, o animație suedeză bazată pe cărțile populare ale autoarei Astrid Lindgren. Emil este un băiat drăgălaș căruia îi place să dea o mână de ajutor la treburile gospodăriei, însă cel mai adesea, nu reușește decât să facă pozne. Atunci, este trimis în hambar, unde stă în liniște și își sculptează figurinele din lemn, până când cineva îl lasă să iasă și să facă pozne din nou.

Biletele se găsesc la casieria cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu, preţul unui bilet fiind de 5 lei atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Proiecţiile vor fi în format 2D, anunţă reprezentanţii Festivalului Internaţional de Film pentru Copii şi Familie.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: