Niculina şi Angelica Stoican, spectacol la Motru

Apariţia pe aceeaşi scenă a Angelicăi Stoican şi a fiicei sale Niculina este destul de rară, dar cele două vor cânta împreună în august la Motru. Angelica Stoican are 72 de ani şi mai cântă doar de plăcere, după cum povestea fiica sa într-un interviu.

Consilierii locali din Motru vor discuta în şedinţa de joi, 26 iulie, programul „Festivalului Familiei Româneşti“, care va avea loc în perioada 17-19 august. Nume mari ale muzicii vor concerta la Motru.

O surpriză va fi concertul susţinut de cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican, alături de mama ei, Angelica Stoican. Spectacolul „Aşa mamă, aşa fiică“ va avea loc duminică, 18 august, de la ora 18.00. În aceeaşi seară va fi şi un regal etno susţinut de Ro-Mania şi Hora. Motrenii vor avea parte şi de o seară de clubbing cu Mc. Darius şi DJ Killer, dar şi un program concurs de karaoke cu Ionuţ Andras.

Petrecerea va începe încă de vineri, 17 august, cu un spectacol susţinut de Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, iar sâmbătă va fi un super-recital Lino.

Municipalitatea susţine că festivalul este dedicat motrenilor care muncesc în străinătate şi care de obicei în august vin acasă şi îşi reunesc familiile. Spectacolul este organizat de o firmă privată, Autentic Events SRL-D.

Vizualizări: 8,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: