Filmări oprite la „The Batman”, actorul principal are Covid

Pandemia nu îi ocoleşte nici pe marii actori care nu îşi pot duce la bun sfârşit peliculele la care lucrează. Actorul Robert Pattison are COVID-19 şi din acest motiv filmările la „The Batman”, filmul în care are rolul principal, au fost oprite la doar câteva zile după ce se reluaseră.

Robert Pattinson, declarat anul acesta cel mai frumos bărbat din lume, este cel mai tânăr actor care joacă rolul lui Batman. În vârstă de 36 de ani, el a fost starul francizei „Amurg”. Pattison a fost confirmat cu COVID-19, ceea ce a determinat oprirea filmărilor la producția „The Batman”, la doar câteva zile după ce tocmai se reluaseră, a informat The Guardian. Un purtător de cuvânt  de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția „The Batman” a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume. A precizat doar că persoana respectivă în prezent este în izolare, iar filmările sunt întrerupte temporar.  Publicațiile Vanity Fair și Hollywood Reporter citează însă surse sub acoperirea anonimatului care spun că este vorba chiar despre starul filmului, Robert Pattinson. Filmările, care au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, tocmai se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei.

Noua producție în franciza „The Batman” este așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: