Reacția unei vedete după imaginile cumplite din Târgu Jiu: Sunteți șmecheri că o bateți? Sunteți niște ratați!

Scenele greu de închipuit care au avut loc la Târgu Jiu, la sfârșitul săptămânii trecute, au atras privirile întregii țări. Mai multe vedete au tras din nou un semnal de alarmă cu privire la acest fenomen îngrijorător: bullyingul. Printre cei îngroziți de imagini au fost Delia și Alexandra Stan.

Delia a distribuit pe contul ei de Instagram imaginile violente de la Târgu Jiu. S-a declarat șocată și a atras atenția că fenomenul de bullying a căpătat valențe extrem de periculoase în rândul copiilor cu vârste tot mai fragede. „Nu am cuvinte….efectiv!E socant!!!! Niste fetite capabile de atata violenta!!! Asta e #beyondeducation !??? #stoptheviolence #stopbullying ‼️‼️”, a scris Delia pe Instagram.

Și cântăreața Alexandra Stan a reacționat și a scris că nu înțelege de unde vine atât de mult răutate în rândul unor adolescenți. “Nu pot sa vad asta si sa raman indiferenta! Nu inteleg de unde atata rautate in niste copii! Imi pare rau daca v-am stricat mood-ul, dar ei sunt “viitorul” tarii si nu putem sa acceptam astfel de comportamente. Si eu am fost bullyied in scoala generala, dar nici chiar asa! De unde atata agresivitate? De unde atata ura? Sunteti smechere ca o bateti? Sunteti niste ratati, fraieri, idioti! Ca altfel nu pot sa va numesc. Am incercat sa nu rezonez cu victima, dar este foarte greu sa nu o fac! M-am cutremurat cand am vazut! Si am inceput sa plang! Parca suntem niste animale! Asta e prea de tot!”, a scris, pe Instagram, Alexandra Stan.

O reacție extrem de virulentă a venit și din partea creatoarei de modă Iulia Albu. “Va fi nevoie de ani de terapie pentru toate partile implicate. Adolescente instigate de ceea ce par a fi 2 baieti mult mai mari care filmeaza si le indeamna sa “dea mai tare”. Fetita lovita este victima vizibila. Toate celelalte fete victime viitoare care probabil si-au vazut mama scuipata si lovita de tatal lor”, a scris Iulia Albu.

După ce imaginile șocante au devenit virale, polițiștii s-au autosesizat și au identificat toate agresoarele. Cea mai mare dintre ele, o adolescentă de 14 ani, a fost reținută pentru 24 de ore și este acuzată de lovire și alte violențe. Marți, ea va ajunge în fața instanței. Nu are o singură astfel de faptă la activ. A mai bătut, în luna iulie, o altă fată de 12 ani, în fața unui bloc din Târgu Jiu. 

Galerie foto


Vizualizări: 3,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: